IOK-chefen insisterar: Avstängningar är åt sätt största anger orsak ryska idrottare!

Internationella olympiska kommitténs (IOC) ordförande Thomas Bach hävdar tenderar att sanktionerna gentemot ryska idrottare är anger orsak deras eget största att tillägga varnade parallellt idrottarna tenderar att för att inte stödja sitt eget nation inom kriget inom Ukraina.

På det finns en session via IOK inom Schweiz upprepade Bach tenderar att IOK har varit tvungen tenderar att råda i fråga om avstängning resten av ryska att tillägga vitryska idrottare som ett resultat av Moskva hade brutit gentemot den olympiska vapenvilan, dock tenderar att avstängningen hjälpte skyddet anger orsak idrottare med ursprung i den 2 länderna.

“Vår kontor även har två mål som – sanktioner, å ena sidan, att tillägga skyddsåtgärder, dock. Vi har varit tvungna att skydda för internationella tävlingars privathetsgeneratorer att tillägga förespråkare tenderar att ryska att tillägga vitryska idrottare att tillägga funktionärer för att inte deltar inom dem, eller i alla fall deltar för att neutrala, och använder inte en deras nationalitet. På detta är skyddsåtgärder, för att inte sanktioner. “Skyddet anger orsak ryska att tillägga vitryska idrottare kan för att inte garanteras p.g.a. djupa anti-ryska att tillägga anti-vitryska emotioner inom ganska mycket av av länder som.”

Pojken förklarade dessutom varför jämförbara behandlingar för att inte även har vidtagits gentemot olika av länder som innan.

“Varför reagerade vi på sätt denna sort kriget annars än på ganska mycket av olika krig på denna planet?” Sätt finns två lösningar. Den primära är tenderar att kriget inom Ukraina är annars som ett resultat av det är det ett uppenbar mot lagen gentemot den olympiska vapenvilan. “Sätt olika beskedet ligger inom krigets politiska, sociala att tillägga fördelaktiga sanktioner, för att gör sätt åt det finns en vändpunkt inom världshistorien.”

Den ryske olympiska simmästaren Evgeny Rilov fick 9 månaders avstängning efter du kommer att behöva deltagit inom det finns en live perfo rmance inom Moskva med tanke på markera enandet resten av Ryssland att tillägga Krim via ett Z på jackan, att tillägga den ryske gymnasten Ivan Kuliak fick ett års avstängning med tanke på mannen nakna ett Z genom loppet av det finns en Qatari-tävling inom mars.

“Vi det följande noga dom som stöder på detta krig att tillägga deras uttalanden eller handlingar närma sig det som får avgörande sanktioner. “På detta bevisades resten av FINA att tillägga FIG via sina upphängningar,” varnade Bach.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × 4 =