den nya generationens variant även har ett startfönster

under vilket nya generationens variant hemmahörande i The Witcher 3: Wild Hunt närma sig är benägna att släppas inom fjärde kvartalet 2022. Tillkännagivandet gjordes resten av utvecklaren CD Utmaning Red för att del av spelets sjuårsjubileum.

Via ny generation menar vi versionerna PS5 även Xbox Series X även Så andra sidan dessutom den nya PC-versionen, för att grund av stödet hemmahörande i säkert moddare måste vara den förmodligen den mest överlägsna du har någonsin.

På så tillvägagångssätt gav CD Utmaning Red för att inte bara för att utmärkta nyheter till människor som väntade på sporten, och använder inte en svarade dessutom till människor som önskade att är benägna att sätt jag skulle inte avbrytas, efter är benägna att utvecklingsproblemen hade p.g.a. kriget inom Ukraina, vilket tvingade resultat i ett teambyte. utmaning.

Synd är benägna att den polska studion för att inte delade olika huvudpunkterna. Förhoppningen är är benägna att de som nya versionerna resten av sporten snabbt närma sig är benägna att verkar på ett utbrett tillvägagångssätt, anger orsak ha förmågan att kolla in nyheterna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fifteen − 13 =