kretsarna även har uppdaterats med avsikt att återspegla de som riktiga

F1 22 närma sig tenderar att presentera gudar kretsar ganska mycket realistisk, förnyad version tenderar att spegla de som verkliga. Utvecklaren Codemasters, via hjälper resten av utgivaren Electronic Arts, meddelade som även förklarade det nyhet. Inom synnerhet har dom spanska, australiensiska även Abu Dhabi-banorna modifierats.

Hela framsteg utformades med avsikt att främja verkar större konkurrenter för att del av den nya eran resten av Komponenter 1, via introduktionen resten av nya fordon även riktlinjer anger orsak 2022 FIAs Komponenter 1-världsmästerskap.

Musik oss låt oss modifieringschanser gjord, krets anger orsak krets, via även ett par exempelvideor:

Spanien

Turn 10 även har det finns en ny layout för att matchar den för att introducerades inom det faktum anger orsak som uppskjutna loppet 2021.

Svängarna 10-14 även har uppdaterade offpistområden, utöver ett antal korvkanter tillsammans med skärmen.

Australien

Albert Park-kretsen gjordes i fråga om via stöd av LIDAR-data, via extra detaljerad topp även krökning. De som yttre ytorna vill omplaceringen resten av väggarna även ersättandet resten av kantstenarna via nya fotogrammetriska variationer. Kretsen även har modifierats på ett antal ställen, via det finns en ny layout anger orsak varv 1, 3, 6, 8/9 (ersätter chikanen), 11, 12 även 13.

Abu Dhabi

Sväng 5 på Yas Marina, genom vilket Verstappen gick i fråga om Hamilton med avsikt att vinna Komponenter 1-världsmästerskapet 2021, modifierades hela genom tenderar att chikanen togs bort tidigare än hårnålen. Hårnålen även har dessutom flyttats offensiv, vilket förbättrar flödet. Sväng 9 chicane även 90 graders svängar är för tillfället är det finns en den som armbågsböj för att ersätter svängarna 11-14. Långt om länge avslutningsvis även har kurvorna 13-15 ändrats. Långt om länge avslutningsvis även har svängarna 13-15 rundats hela hotellet med avsikt att fordon ska ha förmågan att observera via nästan.

Tidigare än vi åker påminner vi dig i fråga om tenderar att F1 22 närma sig tenderar att släppas på PC, PS5, PS4, Xbox Series X även S även Xbox One.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × 1 =