The Library of Babel tillkännages med hjälp av PC dessutom konsoler, är ett stealth-plattformsspel som kan 2022

Utgivaren Neon Doctrine dessutom byggare på Tanuki Game Studios även har meddelat Babels bibliotekett 2D stealth-plattformsspel genom användning av gammaldags grafiska äventyrselement som kan nämner PS5, PS4, Xbox Series X | S, Xbox One, Nintendo Switch dessutom PC (genom Steam) genom loppet av 2022. Avslöjandet åtföljdes resten av det finns en trailer och så de första officiella fotografierna, för att kommer du att kunna låt oss titta på under.

The Library of Babel är inspirerad resten av namnebrodern novell resten av Jorge Luis Borges dessutom utspelar sig inom det finns en värld genom vilket mänskligheten även har varit utdöd inom 20 000 12 månader dessutom befolkad resten av superavancerade robotar. På detta perfekta robotsamhälle är upprört genom uppfinningen resten av ett mystiskt bibliotek för att rymmer böcker hemmahörande i sätt föregående dag, nuet dessutom olika för att men för att inte även har skrivits.

Spelaren utför rollen för att Ludovik, det finns en Sökare, för att oavsett sig befinner sig inom det finns en konditionalitet resten av stor fara dessutom kanske vill reda ut ett mysterium relaterat åt på detta otänkbara bibliotek. För att nämndes till att börja med är The Library of Babilon ett smygplattformsspel genom användning av totalt handritade 2D-nivåer dessutom grafisk äventyrsmekanik, för att dialog dessutom lagerhantering, inspirerad resten av klassikerna hemmahörande i 90-talsgenren.

Vad tycker du kan, sätt nya projektet hemmahörande i Tanuki Games Studios ser ut tydligen med hjälp av dig? Berätta inom kommentarerna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ten − three =