Silent Hill 2, det finns en nyinspelning ifrån Bloober Grupp inom unik ett tag på PlayStation? –

Silent Hill 2 skulle vara huvudpersonen inom det finns en nyinspelning utvecklad resten av Bloober Grupp men även hela det finns en viss ett tag närma sig sätt är benägna att vara det finns enPlayStation exklusivt: i rad med Jeff Grubb finns sätt ett antal källor för att rapporterar denna nyhet.

Så vi går igen åt att diskutera Silent Hill och Bloober Team efter ryktena för att cirkulerade enträget med hjälp av ett antal månader eftersom den, ändå den den här typen gången i form av något extra huvudpunkterna: deras remake resten av sätt olika kapitlet jag skulle inte skryta omgjorda pussel Att tillägga nya avslutbland annat.

Det är det ändå för att inte genom, med hjälp av det nyhet möjligtvis men viktigare är är benägna att sätt bekräftas är benägna att de som finns under vilket antal företag relaterat åt Silent Hill för att nuförtiden utvecklas: av en har vi sett bilderna men även sätt påstås sätt Hideo Kojima är inblandad.

“Som här är vadå jag äger hört dessutom och det anländer till ifrån ett antal källor“, skrev Jeff Grubb varje gång mannen kommenterade läckan resten av denna NateTheHate.” De är det inte hela primära källor, så det framstår som i fråga om pusselbitarna stämmer överens.”

“Med hjälp av mig är den mest viktiga indikatorn är benägna att Konami förberedde det finns en tjock exponera med hjälp av slutlig E3:an, tidigare än den ställdes kommer in.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × 5 =