PSG maktlös, känd varje gång Mbape har fått “kung”

Paris Saint-Germain även har gett citerar chansen att påverka Kylian Mbappé för att skriva skriftligt på ett nytt kontrakt men även som svar på de som mest uppdaterade uppgifterna närma sig hans övergång ytterligare Real är benägna att göras officiell den 23 maj.

PSG har varit säkra på är benägna att Mbape jag skulle inte behålla förra veckan, å andra sidan efter hela gör ett försök att påverka den 23-årige fransmannen misslyckades de som i alla fall, avslöjar “ESPN”.

“PSG försökte göra varje liten sak med avsikt att behålla honom. “Först erbjöd de som honom otänkbara summor summa pengar, av den anledningen som säkerställer de som är benägna att PSG jag skulle inte ha ett men förstärka grupp den den här typen säsongen, de som erbjöd honom dessutom kaptensbindeln men även slut gav de som honom 100% inkomstfamiljer med ursprung i bildrättigheter”, rapporterade ESPN.

Mbape närma sig är benägna att teckna ett 5-årskontrakt i form av Real men även närma sig det som får det finns en bonus på 100 tusentals och tusentals euro varje gång kontraktet undertecknas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eleven − 10 =