Arma Reforger avslöjas resten av det finns en läcka, det kommer förvandlas till det finns en unik Xbox-tid

Reforger jaktredskap avslöjades resten av det finns en läcka: på detta är som nya kapitlet inom Bohemia Interactive War Shooter-serien, samt tydligt närma sig som tenderar att det har varit det av tillgängligt inom tidsmässigt exklusivt nämner Xbox ändå den kan också tenderar att landa på PC samt PlayStation.

Bohemia Interactive kommer officiellt att presentera Arma Reforged den 17 majå andra sidan presentationsdokumentet med hjälp av sporten läckte ut på webben inom förutseende resten av tiderna exponera. Anger orsak tillfället även har utvecklingsteamet för att inte kommenterat denna materialläcka.

Arma Reforger utspelar sig inom det finns en av olika 1989 på Isle of Everon, samt är inspirerad resten av som kalla kriget. Sammantaget är på detta det finns en upplevelse för att syftar åt tenderar att föra den traditionella mekaniken inom franchisen åt konsoler, och eftersom den tjeckiska studion önskade att skapa inom väntan på Beväpning 4.

Arma Reforger, stulna konstnärliga ansträngningar samt logotyp

Sporten närma sig tenderar att specialiserat sig i multiplayer å andra sidan som närma sig därefter tenderar att för att använda sig av ett premiumformat det kommer icke tenderar att vara utan kostnad tenderar att spela. Det kommer omfamna monetariseringsmekanismer förr eller senare å andra sidan det kommer icke tenderar att det har varit det ett antal mikrotransaktioner eller DLC:er.

Via det finns en Karta hemmahörande i 52 kvadratkilometer närma sig Arma Reforger tenderar att innehålla oss inom spektakulära storskaliga strider via tre fraktioner, sex bilar (samt 18 varianter), femton jaktredskap samt 13 kurser med hjälp av karaktärerna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 − 7 =