uppladdningarna på PS5 varar uteslutande en sekund, på PC nämner ytterligare 22

Försagt närma sig är benägna att skryta uppladdningar framför allt snabb på PS5det praktiskt taget direkt: baserat på utvecklarna närma sig de som knappast är benägna att upprätthålla det finns en sekunddå å andra sidan det är det till 1 PC, vi litar på att på hårdvaran, är redo att sätt förmedla nämner ytterligare tjugotvå.

PlayStation 5 den erbjuda extremt rusar laddningstider grund av hängiven hardware, “sade teknisk chef Teppei Ono.” Så genom användning av det finns en PC utrustad genom användning av det finns en M.2 SSD närma sig användarna ha förmågan att förmånen från sporten och använder inte en är benägna att skulle vilja oroa sig som ett sätt att ladda.

Uppskjuten till 11 oktober, Forspoken närma sig är benägna att för att använda sig av spjutspetsteknik för att t.ex AMD FSR och DirectStoragegenom användning av den primära dessutom tillgänglig inom PS5-versionen anger orsak det finns en uppskalning för att är redo att upprätthålla den grafiska kvaliteten på upplevelsen intakt.

För att vi alla vet att närma sig sporten är benägna att göras av tillgängligt tre grafiklägen på PS5, fokuserade på upplösning, prestanda och strålspårning samt grund av stödet hemmahörande i Fantastiskt Resolution 2.0 sätt har fått hårt är benägna att särskilja dem inom detalj.

Så PC-versionen kan till och med att leverera en betydande mängd av ändringar samt den före detta pratade om Fantastiskt Resolution 2.0 som ett sätt att skala upplevelsen även på mycket mindre kraftfulla konfigurationer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 − 12 =