Sporting Kansas City vs Colorado Rapids förutsägelse dessutom vadslagning riktlinjerna

Colorado Rapids närma sig är benägna att undersöka efter är benägna att leverera sin första bortaseger för att stödja året en gång de besöker Children’s Mercy Park i ett försök att leverera sig an Sporting Kansas City på torsdag.

Wizards, för tillfället, närma sig för att gå in inom matchen färska efter det finns en 7-2 thrashing kontra Portland Timbers dessutom närma sig är benägna att försök att gå vidare ifrån den förödmjukelsen.

Kansas City har varit mottagande den tipsa resten av det finns en 7-2-tackning resten av Portland Timbers en gång de två lagen möttes inom söndags.

Wizards är är faktiskt segerlösa inom sina mest uppdaterade sju MLS utflykter, plockat citerar tre bra poäng dessutom förlorat 4 av den anledningen som det finns en 1-0 inkomst genom Real Salt Lake inom mars. Kansas City har mottagit det finns en tuff börja på sin kampanj. De som slutligen slutar på olika tillräckligt med utrymme inom Western Conference-tabellen efter du kommer att ha plockat 9 den bästa poängen… ifrån 12 matcher.

Undertiden återvände Colorado mot lönsam senast, efter Los Angeles FC via 2-0 på hemmaplan.

Dessförinnan hade Rapids det finns en förlustserie på två matcher, tillsammans med det finns en 2-1-förlust kontra Minnesota United den 12 maj, vilket fick dem är benägna att krascha ur US Open Cup. Colorado är sjua inom väst, plockar 15 den bästa poängen… ifrån sina 11 matcher.


Sporting Kansas City vs Colorado Rapids mötet dessutom nyckelnummer

  • Via 34 bra poäng ifrån de som mest uppdaterade 84 mötena mellan den 2 lagen även har Kansas City ett överlägset rekord inom denna match.
  • Colorado även har tagit 21 bra poäng genom loppet av den denna sort perioden, då å andra sidan 30 matcher även har tagit ultimata.
  • Kansas City är obesegrade inom 28 resten av sina 34 hemmamatcher kontra Rapids genom loppet av grundserien, deras största hemma kontra betydligt MLS-lag.
  • Colorado är obesegrade inom sina 4 mest uppdaterade konferenser via Kansas City av den anledningen som juni 2021, dessutom även har tagit tre oavgjorda dessutom det finns en inkomst.
  • Rapids även har men för att inte smakat seger på bortaplan 2022, dem har tagit två oavgjorda matcher dessutom förlorat sju resten av sina 9 matcher.

Förutsägelse Sporting Kansas City vs Colorado Rapids

Kansas City är tillgängligt i inom sporten dessutom försök återställa bara lite tillfredsställelse efter deras ödmjuka nederlag kontra Portland Timbers. De som övertagande sig an ett Colorado-lag för att men för att inte även har tagit det finns en bortaseger av den anledningen som oktober, så Kansas City måste avsluta för att segrare.

Förutsägelse: Sporting Kansas City 2-0 Colorado Rapids.


Sporting Kansas City vs Colorado Rapids speltips

Riktlinjerna 1: Konsekvens – Kansas City.

Riktlinjerna 2: Game via genom 2,5 mål som – Nej (Sätt även har gjorts färre än tre mål som genom loppet av 4 resten av de som mest uppdaterade 5 mötena mellan den 2 lagen).

Riktlinjerna 3: Game i fråga om du kommer att ha lägre än 4,5 övergående – Säker (Sätt även har gjorts färre än 5 bokningar inom har varit dessutom en av många deras mest uppdaterade 5 sammandrabbningar).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 − one =