Simeone bekräftar: Suarez avgår Atletico Madrid

Luis Suarez närma sig för att försvinna Atletico Madrid inom den tipsa resten av den pågående säsongen.

Sätt för att tillkännagavs inom media under mycket lång tid bekräftades resten av Atletico Madrids strateg, Diego Simeone. Målskyttens kontrakt går ut inom den tipsa resten av juni och kommer ej är benägna att förlängas.

“Jag pratade i form av Luis inom november. Vi hade ett ett, besvärligt dessutom i sanning namn. Vi tittade varje på hela av andra dessutom analyserade situationen. Hemmahörande i sätt det ögonblick som åt just nu även har inte en av oss brutit vad vi lovat. “Jag tacksam gentemot Suarez”, nämnde Simeone.

Eftersom den hans ankomst åt Atletico Madrid även har Suarez gjort ett enormt bidrag åt att förverkliga La Liga-titeln, dessutom den denna sort säsongen är uruguayanen återigen den främste målskytten inom Madrid-laget i form av 11 mål som, så mannen sitter stadigt vistelser på bänken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 − 6 =