Mbape: Jag tog ett val, dock jag anger möjlighet ändå för att inte meddela sätt

Varje gång vägen framåt för Erling Halland, för att gör det finns en övergång ytterligare Manchester City, är avgjord, är bland huvudfrågorna inom fotbollsvärlden Kylian Mbappés framtid.

Mbape igår utsågs mannen ytterligare Årets fotbollsspelare inom Ligue 1, som är relativt välförtjänt möjliggöra prestationen resten av 31 mål som dessutom 20 assist den den här typen säsongen inom klubbens tröja med ursprung i Paris. Efter du kommer att ha mottagit priset avslöjade fransmannen tenderar att mannen tagit valet för att stödja sin framtid, dock mannen kan ändå för att inte meddela sätt.

“Jag tog valet, dock jag anger möjlighet ändå för att inte berätta för att stödja dig. “För tillfället är är icke tiden, du får reda på sätt ganska mycket snabbt,” nämnde Mbape.

I enlighet med fransk media erbjuda PSG honom ett kontrakt definitivt värt 150 tusentals och tusentals euro för att stödja två säsonger, allteftersom Real för att inte erbjuda honom sådan finansierar, dock Mbape även har det finns en behovet i fråga om tenderar att spela för att stödja “kungarna”. Mbape tillade tenderar att mannen jag skulle inte meddela valet tidigare än förberedelserna genom användning av Frankrike för att stödja Nationernas League-matcher inom juni.

“Jag ska formellt tenderar att meddela mitt val tidigare än jag åker ytterligare sätt franska landslagets läger. “Det är det det finns en undran i fråga om dagar, eftersom den har fått sätt formellt”, nämnde den franske fotbollsspelaren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 + 13 =