Penarol vs Cerro Porteno förutsägelse, förhandsvisning, lagnyheter men även extra

Gruppstadierna inom 2022 Copa Libertadores återvänder den denna sort veckan men även närma sig tenderar att undersöka Penarol vara ett gäng med hjälp av Cerro Porteno på Estadio Campeon del Siglo på tisdag.

Penarol även har kämpat med hjälp av formaliteten på den kontinentala scenen den denna sort säsongen. De som fel genom användning av 2-1 emot Colon de som Santa Fe inom sin inledning men även studsade eftersom den igen så att leverera sin första inkomst inom konkurrensen genom användning av det finns en 2-1-seger genom Olimpia tidigare än de som fel sina det följande två matcher.

Penarol ligger längst ner inom grupp G genom användning av bara för att tre den bästa poängen… med ursprung i tillgängliga 12. De kommer försök att välja maximala den bästa poängen… den denna sort veckan så att upprätthålla sina avancemang på liv.

Cerro Porteno gick obesegrade inom sina tre första Copa Libertadores-matcher den denna sort säsongen, mottagit men även oavgjord 2:a. Mot detta led de som sitt första nederlag senast men även fel genom användning av 2-1 emot Colon de som Santa Fe då denna månad.

Cerro Porteno ligger vistelser inom toppen resten av grupptabellen genom användning av sju den bästa poängen… på 4 matcher. De kommer försök att skaka resten av sig sitt mest uppdaterade slutresultat men även återgå mot lönsam betyder inom helgen en gång de av kontinuerligt sin strävan emot slutspelet.


Penarol vs Cerro Porteno

Torsdagens match närma sig till rampljuset som 3:e mötet mellan Penarol men även Cerro Porteno. Varje sida även har vunnit det finns en match vardera, under vilket hemmalaget mottagit genom användning av 1-0 till 1 direkt vänskapsmatch igen 2016 men även besökarna mottagit genom användning av samma identiska leder till som omvända mötet inom denna match.

Penarol Form Information (Copa Libertadores): LLWL

Cerro Porteno Form Information (Copa Libertadores): LWWD


Penarol vs Cerro Porteno Besättning News

Penarol

Juan Ramos även har återvänt mot full kondition men även bör börja dela denna sort. Valentín Rodríguez men även Thiago Cardozo är varje skadade men även förväntas för att inte spela.

Trasig: Valentin Rodríguez, Thiago Cardozo

Osäker: Ingen person

Upphängd: Ingen person

Cerro Porteno

Fabian Franco fick rött tillfällig emot Colon de som Santa Fe men även även har varit avstängd med ursprung i tisdagens match. Robert Morales står vistelser på sidan genom användning av en varaktig sår.

Trasig: Robert Morales

Osäker: Ingen person

Upphängd: Fabian Franco


Penarol vs Cerro Porteno troligen laguttagningarna

Penarol troligen laguttagningarna (4-3-3): Kevin Dawson (GK); Juan Ramos, Edgar Elizalde, Hernan Menosse, Ramon Arias; Federico Carrizo, Damian Musto, Walter Gargano; Pablo Ceppelini, Ignacio Laquintana; Agustin Alvarez

Cerro Porteno troligen laguttagningarna (5-4-1): Jean (GK); Alan Rodriguez, Juan Patino, Alexis Duarte, William Riveros, Alberto Espinola; Claudio Aquino, Piris da Motta, Angel Cardozo, Fernando Romero; Marcelo Moreno


Penarol vs Cerro Porteno

Penarol även har lidit förluster inom sina två mest uppdaterade Copa Libertadores-utflykter men även förlorat genom användning av 1-0 varje gångerna. Dom har ändå bara för att förlorat det finns en match på hemmaplan inom alla de tävlingar inom 12 månader men även närma sig tenderar att försök att maximera sin hemmafördel den denna sort veckan.

Cerro Porteno även har bara för att vunnit en av många sina mest uppdaterade 4 matcher inom alla de tävlingar efter du kommer att ha vunnit 5 resten av sina sex då matcher. De förhåller sig segerlösa på bortaplan på den kontinentala scenen den denna sort säsongen men även är redo att förlora den denna sort.

Förutsägelse: Penarol 2-1 Cerro Porteno

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × five =