Guardiola uttalas mot Southampton: Slå Liverpool i form av 4:0!

Pep Guardiola säger är benägna att Southampton är redo att slå Liverpool i form av 4:0 även göra Manchester City det finns en tjänst efter är benägna att de som utfört 2:2 dessa dagar inom det finns en thrillermatch inom West Ham.

Riyad Mares straffspark inom toppen resten av matchen att kunna “medborgarna” jag skulle inte missa segern, dessutom slippa 4 den bästa poängen… tidigare att Liverpool inom toppen resten av tabellen. Liverpool konfronterad Southampton på tisdag även är redo att skala tillbaka skillnaden mot 1 den bästa poängen… hantera slutlig omgången, dock Guardiola hoppas är benägna att Ralph Hazenhitls grupp ska göra det finns en överraskning på “St. Marys” även säkra titeln.

“Vad är redo att de som göra?” Är benägna att slå Liverpool i form av 4:0! Gentemot ett sådant Liverpool är redo att man för att inte vinna titeln 4 omgångar tidigare att toppen, och använder inte en man bör bromsa ner mot toppen. Förmånen anger orsak oss är är benägna att vi utför slutlig matchen hemma även avgör vårt eget framtida. I fråga om det finns en varje vecka närma sig vår stadion är benägna att vara full även högljudd även vi att erbjuda våra liv anger orsak dem även de kommer ge sina liv på 95 min. “Det är det ett privilegium”, uttalas Guardiola.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eighteen + two =