Borussia Mönchengladbach sparkade tränaren

Borussia Mönchengladbach sparkade den österrikiske tränaren Adolf Heather efter Bundesligasäsongens sista.

Teamet resten av Ljung inom gårdagens slutlig omgång resten av sätt tyska mästerskapet besegrade de som på ett övertygande metod Hoffenheim i form av 5:1, dock sätt hindrade för att inte sätt tyska Bundesligalaget ifrån är benägna att sparka honom.

Förklaringen ytterligare är benägna att skiljas ifrån Heather är de som dåliga summorna den den här typen säsongen. Sätt förväntades en alltför stor mängd extra resten av laget tidigare än säsongsstarten, laget låg ständigt inom baksidan resten av Bundesliga-tabellen samt ett ifrån de som modern platserna inom Europa vilket har varit sätt primära målet.

För tillfället är ska klubben sök efter det finns en ny strateg, samt inom nuläget är de som potentiella kandidaterna ytterligare Heathers efterträdare för att inte identifierade.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen + 14 =