Vinicius betalar duktig med hjälp av sin underbara form: Real erbjuda honom ett rikt kontrakt!

Real Madrid vunnit La Liga-titeln så är faktiskt står de som gå igenom striden inom Champions League (CH), genom vilket de som ska slåss i fråga om trofén gentemot Liverpool.

Mannen är utan tvekan en av de som största fotbollsspelarna resten av “kungarna” den denna sort säsongen Vinicius Jr., för att gjorde 21 mål som även 20 assist, även klubben hemmahörande i Madrid kan erbjuda honom ett nytt kontrakt mot 2028 genom användning av det finns en betalning för arbete på 10 tiotusentals euro varje år.

Utköpsklausulen jag skulle inte accelerera hemmahörande i 350 tiotusentals euro mot det finns en otrolig miljard euro, så brasilianaren skulle vara viss.

Bara för att två Barcelona-spelare även har inte har någon det finns en sådan klausul fram till nu, och det är det som Pedri även Ansu Fatäven, för att inte för länge sedan tecknat nya kontrakt genom användning av den katalanska det enorma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nine + sixteen =