Sony utför komma in det finns en ny form inom Japan i form av mycket mindre hårdvaruförändringar

Sony PlayStation spelade komma in det finns en ny form hemmahörande i PS5 inom Japan, i form av seriekoden “CFI-1200”, för att även har mycket mindre modifieringschanser på komponentnivå, exakt förnyad version radioutrustning.

Det nyhet rapporterades resten av VGC för att vi läras tenderar att den nya modellen CFI-1200 PS5 även har erhållit designcertifiering hemmahörande i Japans inrikes- även kommunikationsministerium, vilket att se till att tenderar att radio- även trådlös kommunikationsutrustning överensstämmer i form av säkert tekniska krav.

PS5

Som den här typen är inom hela omständigheter en av många de som klassiska revisionerna för att görs resten av Sony, såväl för att Microsoft även Nintendo, med hjälp av deras konsol och eftersom för att inte närma sig tenderar att göra någon person distinktion vad gäller effektivitetsklänning inom game.

PS5-modellerna för att släpptes tillgänglig på marknaden 2020 hade varit märkta i form av serienumren CFI-1XXX, då däremot dem som introducerades 2021 innehöll serieschemat CFI-11XX. Den mest uppdaterade revideringen, bland annat, orsakade ganska mycket diskussion inledningsvis inom sätt monterar en kylfläns av mindre storlek jämfört med den första versionen av konsolen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × 2 =