Salihamidzic bekräftade: Lewandowski behöver lämna inom sommartid

Även när Bayern insisterar på är benägna att Lewandowski ska behålla det efterföljande säsong även har den polske anfallaren ändå det finns en en annan vilja, att tillägga på detta bekräftades resten av Hasan Salihamidzic.

Inom ett tillkännagivande anger orsak “Sky Sportaktiviteter” Salihamidzic noterade som Lewandowski avslog erbjudandet i fråga om nytt kontrakt.

“Jag pratade via Robert, pojken kunniga mig i fråga om är benägna att pojken för att inte behöver nöja sig med erbjudandet i fråga om ett nytt diskussionsbräde, hans vilja är för att försvinna klubben inom sommartid”, säger Salihamidzic.

Förra Bayerns president sa att Lewandowski har ett kontrakt till 2023 att tillägga närma sig för att stanna, dock via på detta tillkännagivande hemmahörande i Salihamidzic närma sig Bayern med all sannolikhet är benägna att gradvis skulle vilja nöja sig med situationen i fråga om anfallaren insisterar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × 1 =