Premier League 15/5 Everton vs Brentford Riktlinjerna samt informationen

Behöver förmedla sig undan nedflyttningszonen, Everton spela ett gäng för att stödja Brentford på Goodison Park Stadium på söndag.

Bina knäppte sitt segerlösa tvåspel genom användning av det finns en bekväm seger genom Southampton förra gången samt närma sig är benägna att möjliggör upprätthålla tumultet igång.

Everton nekades det finns en 3:e seger på trav förra tisdagen då de som hölls oavgjorda resten av Watford.

Dessförinnan sågade Frank Lampards grupp resten av Chelsea genom användning av 1-0 den 1 maj tidigare än mannen satte bort Leicester City 2-1 sju dagar efteråt.

I form av 36 den bästa poängen… på 35 matcher ligger Everton dessa dagar på 16:e tillräckligt med utrymme elitserien ställning, två den bästa poängen… genom nedflyttningsstrecket genom användning av två matcher vistelser är benägna att spela.

På olika håll återvände Brentford mot lönsam senast efter de slog Southampton genom användning av 3-0 på hemmaplan.

De befinner sig för tillfället är obesegrade inom hela förutom en av många sina sex mest uppdaterade matcher, samt även har tagit 4 nyttiga egenskaper samt det finns en oavgjord genom loppet av den punkten.

I form av 43 den bästa poängen… på 36 matcher ligger Brentford dessa dagar på 13:e tillräckligt med utrymme inom ligatabellen, två den bästa poängen… hemmahörande i Leicester City på den högre halvan resten av tabellen.


Everton vs Brentford mötet samt nyckelsiffror

  • I form av 9 nyttiga egenskaper hemmahörande i de som mest uppdaterade 19 mötena mellan lagen även har Brentford ett överlägset rekord inom den den här typen matchens historiskt förflutet.
  • Everton även har tagit det finns en inkomst färre genom loppet av den punkten, allteftersom utmärkelserna även har delats på två antal händelser.
  • The Toffees går komma in inom helgen obesegrade inom tre raka utflykter samt plockar sju den bästa poängen… hemmahörande i 9 möjliga.
  • Brentford är obesegrade inom 5 resten av sina sex mest uppdaterade matcher samt plockade komma in 4 segrar samt det finns en oavgjord genom loppet av den punkten.
  • Everton även har 4 matcher utan ut en förlust på hemmaplan samt även har tagit tre segrar samt det finns en oavgjord förlust eftersom den mars 1-0 förlust emot Wolverhampton Wanderers.

Everton vs Brentford

Everton även har tagit steget inom den tipsa resten av säsongen när som helst de prövar hålla sig borta från är benägna att tappa mot Championship. Så härnäst är som stränga testet är benägna att förmedla sig an det finns en motståndare som kan vara obesegrade inom 5 resten av sina sex mest uppdaterade matcher. Vi förutspår är benägna att Toffees närma sig är benägna att behålla sitt fina hemmalopp samt komma därifrån genom användning av det finns en slank seger på söndag.

Förutsägelse: Everton 2-1 Brentford


Everton vs Brentford Betting Riktlinjerna

Riktlinjerna 1: Konsekvens – Everton

Riktlinjerna 2: Varje sida är benägna att göra mål som – Säker (Varje sida även har gjort mål som inom två resten av sina tre mest uppdaterade konferenser)

Riktlinjerna 3: Brentford ska ha lägre än 4,5 tillfällig – Säker (Brentford har fått emottaga färre än 5 bokningar på har varit samt en av många sina mest uppdaterade åtta utflykter)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 − seven =