Kors på Agueros staty: Är du kan positiv på att som är Sergio?

Sergio Aguero, som var pensionerad inom ett antal månader, anses vara en av de bästa spelaren inom Manchester Citys historiskt förflutet.

Aguero mannen nakna “medborgarnas” tröja inom tio 12 månader. Pojken gjorde slutligen 260 mål som, varav 184 inom Premier League, vilket gjorde honom ytterligare den främsta utländska målskytten inom konkurrensen.

Argentinaren gjorde ganska mycket underbara mål som, att tillägga närma sig är benägna att utvecklas till förmodligen den mest ihågkommen efter målet inom den tipsa resten av säsongen 2011/2012 då mannen tog titeln ytterligare City. Hemmahörande i att tillägga via igår även har Aguero anslutit sig ytterligare Vincent Company att tillägga David Silva, för att redan även har sina statyer framför Etihad.

Statyn resten av Aguero orsakade ändå det finns en del kontroverser som ett resultat av statyn liknar Tony Cross ifrån Real Madrid anger orsak en alltför stor mängd. P.g.a. likheten på de som sociala nätverken tillkännagavs även Real Madrids mittfältare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × three =