Ivica Osim begravd: “Boss, njut resten av paradiset under vilket”

Den legendariske BiH-tränaren men även tillförene jugoslaviske tränaren Ivica Osim dog anger orsak två veckor eftersom den på 80 års ålder inom Graz. Det finns en minnesstund hölls åt hans ära på Nationalteatern inom Sarajevo inom dygn, men även pojken begravdes på ett tag på Sarajevo-kyrkogården Bare.

Berömda fotbollsnamn, Nikola Nikic, Mehmed Bajdarevic, Refik Sabanadzovic, Safet Susic, Dusan Bajevic, Blaz Sliskovic, Faruk Hadzibegic, Srecko Katanec, Zvonimir Boban, Dragan Stojkovic, Vladimir ägde rum inträffade i form av den store strategen.

Dragan Stojkovic Pixie, Röda Stjärnans stor för att glänste inom den jugoslaviska tröjan genom Osim, tog farväl resten av den tillförene tränaren.

“Tillsammans med fotbollen hade varit pojken det finns en väldigt smart man, det finns en man i form av ett enormt kranskärl, det finns en man för att satt djupa antydan inom vår fotbollsfolks. Hans tränaregenskaper men även rollen för att är identifierade anger orsak hela. Mannen lämnade djupa antydan inom den tillförene staten men även vi alla vet att hela ta reda på hur man man respekterar men även uppskattar sätt. Det kommer det har varit det vistelser inom mitt fina minne. Hände bara för att ihåg imagen resten av VM efter jag i gjorde mitt första mål som kontra Spanien, jag sprang åt bänken men även kramade honom så ärlig, men även pojken kramade mig. “Den imagen säger en betydande mängd i fråga om vårt förhållande,” uttalas Pixie men även talade åt den bortgångne tränaren, “Boss, tacksägelse anger orsak varje liten sak men även njut resten av paradiset under vilket.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 + 15 =