ersätta 9.60 tillgänglig, den här typen är lasten att tillägga officiella patchnoteringar anger orsak uppdateringen

Dessa dagar, den 12 maj 2022, även har Sony gjort det finns en ny tillgänglig systemuppdatering anger orsak PS4. Spår oss talande i fråga omersätta 9.60 för att, för att chansen är att du förväntar sig dig, alldeles okomplicerat handlar i fråga om för att förbättra systemets effektivitetsklänning. Bördan är 900 MB.

Det följande konsolen startas närma sig PS4-spelare tenderar att låt oss nedladdningen resten av ersätta 9.60 aktiverad. I fråga om du icke uppgraderar, för att hela tiden, närma sig du icke ha förmågan att för att använda sig av konsolens nätverkstjänster. under vilket officiella patch-anteckningar sätt lyder alldeles okomplicerat: “denna systemprogramvaruuppdatering förbättrar systemets effektivitetsklänning”.

PS4 Professionell inom The Last of Us-stil

Det är det bara om samma identiska form av ersätta för att föreslagits resten av Sony, gång den här dagen, på PS5. Vi alla vet att som ett minimum vikten av denna nya uppdatering för PlayStation 5.

För att hela tiden, ägde rum inträffade ha i åtanke att sätt är redo att det har varit det modifieringschanser för att för att inte meddelats resten av Sony inom den nya PS4-uppdateringen. I fråga om du kommer att se att ett par “gömde” modifieringschanser resten av PlayStation 4 Update 9.60, vänligen meddela oss inom kommentarerna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × two =