Criterion Games ökar hela genom tenderar att införliva Codemasters Cheshire

Kriteriespel dessutom laget resten av Codemasters Cheshire närma sig tenderar att samarbeta så att skapa seriens framtid Need for Speed. Tillkännagivandet ägde rum inträffade med ursprung i det finns en tweet med ursprung i Codemasters, för att avslöjar tenderar att den 2 områdena närma sig tenderar att bilda en mega Criterion-studio i form av två antal områden anger orsak händelsen resten av det följande spelet inom EA-serien.

“Vi är redo att verifiera tenderar att Criterion Games dessutom Codemasters Cheshires utvecklingsteam formellt går samman så att skapa vägen framåt för Need For Speed, dessutom bildar det finns en Criterion-studio i form av två hubbar”, lyder meddelandet.

“Denna integration att konstruera på som närhet samarbete för att den 2 studiorna även har utvecklat genom de som mest uppdaterade månaderna. Hela genom för att separera gemensamma värderingar dessutom relaterade kulturer är vi övertygade i fråga om tenderar att det finns en en blandning resten av den massiva rikedomen resten av kompetens hos varje lagen närma sig för att hjälpa oss att leverera våra idrottsman finaste fotbollsupplevelser. möjlig stroke.”

Med ursprung i områdena på GamesIndustry.biz kommer att få vi dessutom förverkliga tenderar att varje lagen, Criterion’s Guildford dessutom Codemasters’ Cheshire, närma sig tenderar att ledas resten av Matt Webster, vicepresident dessutom general manager anger orsak Criterion Games.

Codemasters Birmingham närma sig tenderar att hålla på arbeta i form av Systematisk 1-varumärket, i form av det följande kapitel, F1 22på huset enkel inom återförsäljare inom juli.

I överensstämmelse med rykten dessutom rykten med ursprung i de som mest uppdaterade veckorna även har det följande kapitel resten av Need For Speed ​​redan varit genom tillväxt ett tag, det kommer anlända endast på PS5, Xbox Series X | S och PC dessutom närma sig tenderar att innefatta det finns en fotorealistisk grafik men med element i animestil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fifteen − eleven =