Bardi meddelade sin vistelse inom Levante, även när klubben degraderades mot olika divisionen

Den makedonske landslagsspelaren Enis Bardi meddelade tenderar att mannen är redo att behålla inom Levante, även om klubben degraderats mot 2:a spanska ligan.

Bardis kontrakt via Levante går ut inom sommarsäsong, så vår landslagsspelare även har byggt citerar det finns en legendarisk en stående inom klubben även kan behålla inom andraligan.

Media meddelade tenderar att Bardi närma sig tenderar att göra det finns en övergång för att fri agent, så Bardis slutlig besked tolkades för att en chans för att stanna.

“Jag hände mot Levante anger orsak 5 12 månader eftersom den, jag gjorde som med tanke på utvecklas, via det finns en vilja tenderar att vara på graden av anger orsak denna underbara medlemskap. Vi upplevde duktig även dåliga stunder kollektivt, även den ifrån igår är säkert en av många de som värsta även svåraste stunderna inom min proffskarriär. Vi är de upprörda med tanke på vi ej hade varit på graden av, vi hade varit för att inte på graden av anger orsak fansen för att hade varit på vår synpunkt igår inom som denna sort värsta det ögonblick som. “Vi är redo att bara för att tacka dem anger orsak deras hjälper, även vi säger att tenderar att vi TILLSAMMANS närma sig tenderar att återföra klubben dit den bör vara tenderar att vara.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × five =