Werner ångrar för att inte tenderar att mannen valda Chelsea framför Liverpool

Chelsea-anfallaren Timo Werner även har erkänt tenderar att mannen hade för att manövrera för ytterligare Liverpool, dock valda Chelseas erbjudande

Den 26-årige tyske anfallaren flyttade ytterligare Stanford Bridge ifrån Leipzig 2020, dock hade bekymmer genom användning av för att anpassa sig men även levde för att inte totalt nämner ytterligare drömmarna.

Det är det inte Tuhels förstaval inom nuläget, dock tysken hävdar tenderar att mannen för att inte ångrar tenderar att mannen skrev på för att stödja Chelsea som ett resultat av mannen vunnit Champions League.

“En gång jag hade varit inom Leipzig hade jag sannolikheten att återvända ytterligare Premier League. Liverpool skickade ett princip på mig, dock ytterligare stängning bestämde jag mig med avsikt att skriva på för att stödja Chelsea. “Vi vunnit Champions League förra året, så jag gjorde korrekt val av”, uttalas Werner.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × four =