Union Berlin vs Bochum förutsägelse, förhandsvisning, lagnyheter dessutom extra

Union Berlin närma sig är benägna att välkomna Bochum ytterligare Stadion An der Alten Forsterei inom den slutlig matchen resten av deras Bundesliga kampanj på lördag.

Värdarna närma sig är benägna att säkra det finns en 6:e tillräckligt med utrymme dessutom det finns en slutspelsplats inom Europa Conference League i fråga om dom kan hålla sig borta från nederlag. 7:e Koln är heta inom hälarna dessutom ligger efter dem genom användning av några den bästa poängen…. Berlin säkrade det finns en 4-1-seger på Freiburg senast dessutom närma sig är benägna att vara säker på att avsluta sin säsong 2021-22 genom användning av det finns en intäkter.

Bochum byggde för tillfället på sin intäkter genom användning av 4-3 kl Borussia Dortmund, dessutom säkrade det finns en 2-1-seger hemma gentemot Arminia Bielefeld inom deras förut turné. De som hoppas ha förmågan att skriva resten av sin kampanj genom användning av tre segrar.

Men det finns en europeisk kvalificering säkrad! ✔️ Vad även har varit @FCUnion_ENs finaste #Bundesliga andra fram till denna punkt denna säsong? 🔨 https://t.co/EwF9LqkpSH


Union Berlin vs Bochum konfronterad varann

Det fanns 22 konferenser mellan den 2 lagen fram till denna punkt. Berlin även har det finns en ledning genom användning av 12-7 inom positiva aspekter, då däremot bara för att tre matcher även har slutat oavgjort.

Den omvända matchen inom december på Vonovia Ruhrstadion har varit deras första montering du har någonsin inom den tyska toppklassen. Die Eisernen säkrade det finns en 1-0-vinst inom den matchen i ett försök att utöka sin obesegrade match gentemot Bochum ytterligare 4 matcher.

Union Berlin formguide (alla de tävlingar): WDWLW.

Bochum formguide (alla de tävlingar): WWLLD.


Union Berlin vs Bochum

Union Berlin

Timo Baumgartl fick det finns en cancertumör borttagen förut inom veckan dessutom återstår att vara långvarigt frånvarande. Dominique Heintz förblir åsidosatt genom användning av ett fotledsproblem, då däremot Frederik Ronnow är utesluten genom användning av det finns en ljumskeskada. Laurenz Dehl står gå igenom ett sent konditionstest.

Trasig: Dominique Heintz, Frederik Ronnow.

Osäker: Laurenz Dehl.

För att inte tillgänglig: Timo Baumgartl.

Upphängd: Ingen person.

Bochum

Patrick Osterhage är den den som frånvarande, för att drabbades resten av det finns en sjuka förut inom veckan.

Skadade: Patrick Osterhage.

Osäker: Ingen person.

Upphängd: Ingen person.

För att inte tillgänglig: Ingen person.


Union Berlin vs Bochum troligen laguttagningarnas

Union Berlin (3-5-2): Andreas Luthe (GK); Paul Jaeckel, Robin Knoche, Julian Ryerson; Christopher Trimmel, Genki Haraguchi, Rani Khedira, Grischa Promel, Niko Giesselmann; Sheraldo Becker, Taiwo Awoniyi.

Bochum (4-3-3): Manuel Riemann (GK); Cristian Gamboa, Armel Bella-Kotchap, Maxim Leitsch, Herbert Bockhorn; Danny Blum, Anthony Losilla, Elvis Rexhbecaj; Takuma Asano, Sebastian Polter, Jurgen Locadia.


Förutsägelse Union Berlin vs Bochum

Värdarna även har bara för att åkt på två förluster på hemmaplan den denna sort säsongen dessutom är robusta favoriter denna sort. Die Unabsteigbaren även har två segrar inom sina tre mest uppdaterade bortamatcher, tillsammans med det finns en chock 4-3-seger på Borussia Dortmund inom deras tidigare.

Huvudstadsklubben även har ett gediget rekord på hemmaplan den denna sort terminen dessutom bör ha förmågan att behålla sin obesegrade rad gentemot Bochum.

Förutsägelse: Union Berlin 2-0 Bochum.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × five =