Survivor måste vara titeln på uppföljaren åt Fallen Order, med hjälp av Jeff Grubb

Star Wars Jedi: Survivor sätt måste vara titel resten av de som en betydande mängd efterlängtade uppföljaren åt Star Wars Jedi: Fallen Order, ett resten av de som mest uppdaterade årens väsentligen den mest hyllade Star Wars-spel. På detta avslöjades resten av Jeff Grubb med ursprung i Venture Beat, över det förflutna avsnittet resten av Grubbsnax, hans podcast med hjälp av Giant Bomb.

Med beklagande, beklagligen, lämnade Grubb inga olika huvudpunkterna, och använder inte en bekräftade bara för att den nya undertexten. Det är det inte första gången för att reportern avgår detaljer om Star Wars Jedi 2. Sätt hade varit hela tiden mannen för att nämnde är benägna att det kommer vara ett spela bara med hjälp av den mest uppdaterade generationens konsoler, alltså PS5, Xbox Series X samt S samt PC, samt är benägna att sätt för att inte närma sig ut förrän 2023, även om Respawn preliminär önskade att släppa sätt 2022.

I själva verket är på detta obekräftad kunskap, så leverera sätt för att inte för att absolut, oavsett källans trovärdighet. Electronic Arts pratade i fråga om uppföljningen åt Star Wars Jedi: Fallen Order inom januari, och använder inte en för att separera detaljer om sätt. Vi kommer att få låt oss i fråga om sätt avslöjar betydligt genom sommaren eller inom sen vår.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 + six =