ny trailer att tillägga infört Closed Alpha, enkla metoder till man deltar att tillägga tillgängliga karaktärer

En närma sig stängd alfa med ursprung i Multiversus, grund av vilket det kommer vara uppnåelig är benägna att prova en förhandstitt på Warner Bros fightingspel inspirerat resten av Nintendos Smash Bros. Sätt begränsade antalet test närma sig är benägna att äga rum med ursprung i 19 mot 27 maj att tillägga för närvarande går sätt är benägna att anmäla sig så att försök att säkra en placering. Det nyhet åtföljdes resten av ett helt nytt gameplay-trailer för att utställning utvecklarna möta proffsspelare, för att kommer du att kunna låt oss titta på inom spelaren ovan.

Kommer du att kunna prenumerera på Multiversus Closed Alpha a denna adress. Med avsikt att vara med bör du kan skapa ett WarnerBros-konto. Game a denna adress. Testningen börjar till kl. 18.00 torsdagen den 19 maj att tillägga slutar kl. 02.00 den 28 maj. Som ett resultat av på detta är ett test i form av reducerat variation av, säkerställer för att inte registreringen rutinmässigt åtkomst. Bekräftelsemail närma sig är benägna att distribueras med ursprung i att tillägga i form av den 17 maj. Dom som har fått emottaga mot Closed Alpha närma sig ha förmågan att bjud in nämner mot tre kamrater Följ stegen för att är tryckt på informationssidan a denna adress.

Inom Closed Alpha of Multiversus närma sig sätt är benägna att vara uppnåelig är benägna att slåss i form av en mängd personligheter att tillägga inom ett antal kartor att tillägga lägen. Denna sort är så mycket som listan:

Personer

 • Läderlappen
 • Stålman
 • Wonder Woman
 • Harley Quinn
 • Shaggy (Scooby-Doo)
 • Bugs Bunny (Looney Tunes)
 • Arya Stark (Game of Thrones)
 • Jake the Dog (Adventure Time)
 • Finn the Human (äventyrstid)
 • Steven Universe (Steven Universe)
 • Granat (Steven Universe)
 • Tom (Tom & Jerry)
 • Jerry (Tom & Jerry)
 • Raindog (autentiska en personlighet)

Kartor

 • Batcave (DC)
 • Tree Fort (äventyrstid)
 • Scooby’s Haunted Mansion (Scooby-Doo)
 • Trophy’s EDGE
 • Trophy’s EDGE 2
 • Traditionell 3-plattform
 • Träningsrum

Läge

 • 2 gentemot 2
 • 1 gentemot 1
 • 4-spelare utan kostnad anger orsak hela
 • The Lab (tågkontrollerat)

MultiVersus närma sig är benägna att släppas inom 2022 för att utan kostnad är benägna att spela på PC, PS4, PS5, Xbox One att tillägga Xbox Series X | S i form av cross-play, tillsammans med en väldig crossover-lista för att består resten av hela antal intellektuella egenskaper för att tillhör Warner Bros., på grund av detta faktum tillsammans med DC Comics att tillägga antal tecknade video, utöver video att tillägga TV-serier tillsammans med Game of Thrones.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 − eight =