Cagliari vs Inter Milan förutsägelse, förhandsvisning, lagnyheter att tillägga extra

Cagliari närma sig tenderar att spela kontra Inter Milan på Unipol Domus på söndag med hjälp av sin det efterföljande Serie A fixtur.

Cagliari är tillgängligt i inom den denna sort matchen efter oavgjort 1-1 kontra tiomanna Salernitana inom ligan. Ett mål som hemmahörande i den italienska landslagsmannen Simone Verdi med hjälp av Salernitana raderades resten av ett mål som hemmahörande i mittbacken Giorgio Altare med hjälp av Cagliari. Salernitana fick den franske veteranen Franck Ribery utvisad, då istället Cagliari fick den serbiske målvakten Boris Radunovic utvisad.

Inter Milan slog mot detta Massimiliano Allegris Juventus via 4-2 inom finalen inom Coppa Italia. Mål som hemmahörande i mittfältaren Nicolo BarellaTurkiet internationellt Hakan Calhanoglu att tillägga det finns en ställning hemmahörande i kroatisk ytter Ivan Perisic säkrade segern med hjälp av Simone Inzaghis Inter Milan. Den brasilianske vänsterbacken Alex Sandro att tillägga den serbiske anfallaren Dusan Vlahovic gjorde målen med hjälp av Juventus.


Cagliari vs Inter Milan konfronterad varann

Inom 28 head-to-head konferenser mellan den 2 lagen även har Inter Milan den lyckas fördelen. Dem har vunnit 17 matcher, förlorat 5 att tillägga gjort sex oavgjorda.

Den 2 klubbarna möttes senast förra året inom Serie A, då Inter Milan slog Cagliari via 4-0. Ett hjälper hemmahörande i den argentinske anfallaren Lautaro Martinez att tillägga mål som hemmahörande i den chilenske anfallaren Alexis Sanchez att tillägga den turkiske mittfältaren Hakan Calhanoglu förseglade affären med hjälp av Inter Milan.

Cagliari formguide inom Serie A: DLLWL

Inter Milan formguide inom Serie A: WWLWW


Cagliari vs Inter Milan

Cagliari

Cagliari skulle vara och använder inte en uruguayanske mittfältaren Nahitan Nandez, då istället den serbiske målvakten Boris Radunovic är avstängd. Tillsammans med som finns som inga erkända bekymmer att tillägga vaktmästaren Alessandro Agostini förväntas ha ett absolut passformigt grupp mot sitt förfogande.

Skadade: Nahitan Nandez

Osäker: Ingen person

Upphängd: Boris Radunovic

Inter Milan

På samma gång är redo att Inter Milan-tränaren Simone Inzaghi vara och använder inte en den uruguayanske mittfältaren Matias Vecino.

Skadade: Ingen person

Osäker: Matias Vecino

Upphängd: Ingen person


Cagliari vs Inter Milan troligen laguttagningarna

Cagliari troligen laguttagningarna (3-5-2): Alessio Cragno, Luca Ceppitelli, Matteo Lovato, Giorgio Altare, Raoul Bellanova, Kevin Strootman, Alberto Grassi, Razvan Marin, Charalampos Lykogiannis, Leonardo Pavoletti, Gaston Pereiro

Inter Milan troligen laguttagningarna (3-5-2): Samir Handanovic, Milan Skriniar, Stefan de som Vrij, Alessandro Bastoni, Denzel Dumfries, Nicolo Barella, Marcelo Brozovic, Hakan Calhanoglu, Ivan Perisic, Lautaro Martinez, Edin Dzeko

Lautaro Martinez har nu sin mest produktiva målkampanj någonsin 😤 https://t.co/XikylfBdCl


Cagliari vs Inter Milan förutsägelse

Cagliari ligger på 18:e tillräckligt med utrymme inom ligan att tillägga även har vunnit en av många sina 5 mest uppdaterade ligamatcher. De förhåller sig det finns en den bästa poängen… bakom 17:e placerade Salernitana, att tillägga deras denna form bådar för att inte tilltro.

Inter Milan, dock, ligger tvåa inom ligan, två den bästa poängen… efter serieledarna AC Milan via två matcher vistelser. Ett rafflande titellopp inom Italien närmar sig det finns en läktaravslutning.

Inter Milan att förverkliga.

Förutsägelse: Cagliari 1-2 Inter Milan

Leave a Reply

Your email address will not be published.

11 + seven =