Xbox Live: fixade utfärdar med avsikt att starta spelet, moln även COD: Warzone (förnyad version)

Ersätta: Den officiella profilen Xbox-support genom användning av det finns en tweet kommunicerade tenderar att utfärdar relaterade mot lansering resten av digitala spelet, molnspel, fjärrspel även olämpliga relaterade mot Call of Duty: Warzone på Xbox Series X | S, Xbox One även 360 även har varit löst. Via hoppa i fråga om tenderar att Microsofts tekniker denna direkt även har hittat det finns en definitiv ett svar på de som ineffektiviteter för att inträffade periodvis genom helgen.

S.den ursprungliga det nyhet det följande:

DE bekymmer hemmahörande i Xbox Live tydligt har dom men för att inte alldeles lösts, som ett resultat av användarna återigen rapporterar bekymmer genom användning av starta nedladdade spelet även appar även använd molnspel även fjärrspelsfunktioner genom användning av Xbox Series X | S, Xbox One även 360.

Utfärdar debuterade på fredagskvällen även sprang på och av genom så mycket som helgen. Nödsituationen hon verkade ha kommit tillbaka i morseå andra sidan för tillfället är rapporterar som officiella Xbox Support-kontot tenderar att jag lirare inom Europa även har bekymmer genom användning av tenderar att starta nedladdade spelet eller molnspelssessioner gång. Såväl som, genom användning av ett olika inlägg, rapporterades även olämpliga anger orsak anslutningen mot servrarna anger orsak Call of Duty: Warzone.

Kommer du att kunna övervaka statusen anger orsak Xbox Live-tjänster när som helst för att på något sätt genom den officiella statussidan, för att är redo att nås på denna adress. Förhoppningen är förstås tenderar att Microsoft-teamen ska ha förmågan att fixa Xbox Live-bristerna i hela, de som närmaste timmarna, denna direkt helt. Vi kommer inte att göra tenderar att underlåta tenderar att uppdatera dig på information inom problemet.

Har du någonsin dessutom bekymmer genom användning av Xbox Live på Xbox Series X | S, Xbox One även 360 genom dessa timmar? Berätta inom kommentarerna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seven + four =