Tre nya goda ostar ifrån Zeta

Zeta, experten på medelhavsmat, närma sig är faktiskt genom användning av tre nya ostar. Som sig i fråga om det finns en grillost genom användning av medelhavstouch gjord resten av komjölk, utöver italienarna Burrata gjord på buffelmjölk samt det finns en rökt Scamorza. Svenska de äldsta gillar att grilla, för att inte inte mindre än att ost. Sverige är som nation för att av utomhus ursprungslandet Cypern tagit ytterligare sig den stek- samt grillvänliga osten halloumi allra bäst samt Zetas är troligen en av de som hetaste. Å andra sidan alla de gillar för att inte den faktiska stil för att de som cirka 30 andelen får- samt getmjölk för att ingår inom halloumi erbjuder. Så på grund av detta faktum är redo att Zeta är faktiskt erbjuda det finns en grillost tillverkad på komjölk genom användning av det finns en fyllig så betydligt mildare samt rundare stil än det finns en traditionell halloumi. Sältan är balanserad samt textur samt en blick påminner på ett antal betyder i fråga om som cypriotiska det unika.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fourteen + 3 =