“Messenger” bakom attacken “Vi är de feminister” “Polisen vi gör ingenting” 

Landets första musikartist vände ett lidande anger orsak populär messanger tjänst meddelanden. P.g.a. på detta vände som en betydande mängd troll på sociala medier. Personerna satt i sanningen på hela genom för att separera det finns en fel video. De som lade nämner det finns en video på sitt konto, genom vilket det finns en feminister attackerar det finns en flygande drinkar. Fel av data sågs skriven inom texten ovanför denna video. Som står skrivet på den – ‘National Geographic Channel spenderade 1 miljon USD med tanke på köpa rättigheterna åt den den här typen videon. Det är det jämförelsevis exceptionell.’

Polisen uttalar vi gör ingenting.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × 4 =