Spider-Man Across the Spider-Verse rekordstort: ​​240 animerade karaktärer samt 6 antal universum

I form av anledning resten av CinemaCon gav Sony inte för länge sedan något detaljer om bland sina utmaning på direkt. Bland de många väsentligen den mest relevanta nyheterna, tillsammans med beskrivningen resten av de som första 15 minuterna resten av Spider-Man: Across the Spider-Verse, även har det nyhet i fråga om som rekordstora antalet animerade karaktärer inom denna en alltför stor mängd efterlängtade uppföljare faktiskt ledde till sensation. Tillhandahållande resten av denna häpnadsväckande figur har varit författare samt producenten resten av Spider-Man: Across the Spider-Verse, Christopher Miller, dessutom författare åt den primära film. Enkannerligen hela det finns en kongress på CinemaCon informerade Miller i fråga om den massiva mängd arbete för att fordrar slutsatsen resten av den 2 uppföljarna, genom vilket cirka tusen personer deltar. Under vet du läsa ett utdrag ur hans ordställe: “Vi har varit tvungna är benägna att försök att göra betydligt alldeles nytt, så det är det en alltför stor mängd verkar större. Den primära film hade ett fullständigt 40 karaktärer, den den här typen även har 240”. Efteråt återkom Miller åt det som talas eller diskuteras om i ett försök att göra ett förtydligande via ett inlägg på Twitter, för att du kommer att hitta längst ner inom det nyhet. Författare önskade att sanningen är precisera är benägna att säker, uppföljaren närma sig är benägna att utvecklas till en alltför stor mängd verkar större samt extra ambitiös än den förr i tiden,, så är benägna att historien närma sig att hålla sig väldigt intim samt anslutet åt den primära filmens huvudkaraktärer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 − two =