Scholes: Lingard uttalas mot mig tenderar att stämningen inom United för att inte har varit bravo

0

Manchester United må ha reparerat imagen resten av den hemska problemet gentemot Liverpool, så besegrades gång inom derbymatchen gentemot Arsenal.

United fel gentemot Arsenal 3:1, de som “röda djävlarna” kan kvittera mot 2:2, så utnyttjade för att inte sannolikheterna i form av det finns en 2:1-ledning för att stödja värdarna. Paul Scholes är utan tvekan en av kritikerna resten av Ragnik ifrån som andra för att tysken satt på bänken samt för tillfället är avslöjade tenderar att stämningen inom United för att inte har varit bravo.

“Jag ska avslöja ett namn ifrån ett antal dagar eftersom den. Jag pratade i form av Lingard samt jag önskas tenderar att pojken för att inte har fått arg på mig med avsikt att jag uttalas på detta. “Mannen uttalas mot mig tenderar att atmosfären inom omklädningsrummet har varit katastrofal.” Scholes.

Efter Arsenal slutligen slutar United inom det finns en extrem placering inom kampen i fråga om tenderar att slåss i fråga om en position inom Champions League det följande säsong.

[ad_2]

Leave a Reply