det finns en video utställning oss hur man kan Shadow Moses jag skulle inte vara genom användning av ray tracing

0

[ad_1]

Musik oss låt oss den denna sort videon för att utställning hur man kan sätt jag skulle inte Skugga Mosesbotten genom vilket den är redo Metal Gear Stabili fråga om den byggdes i fråga om genom användning av assistans av strålspårning. Personer jag vet att i fråga om Hideo Kojima jag skulle inte vara är inte nöjd genom användning av sätt.

Videon föddes ur det finns en vilja att veta hur man kan sätt som tillhör det historiska sporten, för att släpptes för att stödja PS1, jag skulle inte göras i fråga om genom användning av de som modernaste grafiska teknikerna, för att tydligt specificerad av beskrivningen: “Sättet att jag skulle inte Shadow Moses inom Ray Tracing? Vilken effekt jag skulle inte några av symboliska platserna inom videospelets historiskt förflutet ha, transporterad inom det finns en en samtida grafisk motor för att är redo att belysa den på ett praktiskt tillvägagångssätt? Säker, för att stödja belysningen är en superb del resten av den ultimata effekten även vi beslutade med tanke på nuvarande den för att stödja dig grund av JAKEs mödosamma uthållighet.

Efter alla är videon det finns en grafisk makeover resten av antal miljöer även sätt finns inga exakta spelsekvenser. Dock det är det ett fantastiskt synfält även ganska mycket trogen det unika inom känsel, oavsett de som grafiska framstegen. Som kommer att få dig det bara om tenderar att vilja åter med tanke på infiltrera.

Personer jag vet att i fråga om Konami du har någonsin närma sig att ge det finns en nyinspelning resten av Metal Gear Stabil. Det är det besvärligt tenderar att vi säger att ta hänsyn hans mest uppdaterade företag, dock man är redo att aldrig vi säger att.

[ad_2]

Leave a Reply