patch 1.16 tillgänglig, spår oss undersöka huvudpunkterna även modifieringschanser

0

[ad_1]

Call Of Duty: Vanguard förnyad version genom användning av den nya patch 1.16vilket anger orsak genom användning av sig ett antal förfiningar, korrigeringar även modifieringschanser ytterligare sporten, för att rapporterats inom de som officiella anteckningarna resten av Activision anger orsak Sledgehammer Games-skjutaren.

Det är det primärt det finns en korrigerande ersättadärefter finns som inga speciella information i förhållande till innehåll material, dock ett antal ingripanden för att syftar ytterligare för att förbättra spelets effektivitetsklänning även gameplay, för att visas på antal element resten av first-person shooter, framför allt i förhållande till multiplayer.

På entrén resten av Kartor, Castle fixade det finns en glitch för att gjorde Operatörer osynliga genom loppet av omröstningsfasen resten av MVP. I termer av lägena även har HUD-visningen resten av bombtimern anger orsak Search & Destroy förbättrats även fysiken anger orsak fordonskollisioner inom Arms Race även har förbättrats.

Inom övrigt även har ett antal förfiningar gjortsanvändargränssnitt även upplevelse spelet: förbättrade framstegsrapporteringen inom widgeten på Rank inom multiplayer-menyer, ytterligare Armory även genom användning av plattformsoberoende valet inaktiverat även korrigerade visningen resten av operatörernas krigsredskap genom loppet av nedräkningen anger orsak gratis-för-alla-matcher, utöver reparera anger orsak det finns en krasch kom på varje gång ett inaktivt spelet på Xbox återupptas.

Förbättrade även spelets stabilitet inom läget Zombiegenom användning av fixen anger orsak säkert lirare för att avvika för sporten en gång de återupplivar det finns en lirare även fixade ett par krascher relaterade ytterligare med Decimator Shield även Ray Gun, utöver ett antal olika fixar.

För att hitta alla människor huvudpunkterna inom 1.16 patch-anteckningarna a denna adress. För tillfället även har vi betraktat Releasedatum för Call of Duty Vanguard och Warzone säsong 3inställd ytterligare den 27 april 2022.

[ad_2]

Leave a Reply