Doctor Strange komma in the Multiverse of Madness, ny trailer anger orsak Marvel-filmen

0

Doktor Strange inom galenskapens multiversum som verkar genom användning av det finns en ny trailerfaktiskt det finns en tv-reklam genom användning av titeln “Ready” för att bekräftar den narrativa grunden anger orsak Marvel en filmpå bio den 4 maj.

Bara några få veckor efter första italienska trailern för Doctor Strange in the Multiverse of Madnessnärmar sig teaterdebuten anger orsak på detta nya kapitel inom sagan genom användning av Benedict Cumberbatch.

Den PR-aktivitet för att utförs resten av Disney som har fått därefter extra intensivt, vilket är i allmänhet, dessutom det framstår som är benägna att som anger orsak följare resten av Marvel Cinematic Universe skulle vara väl värt är benägna att återvända åt biografen anger orsak denna nya en film.

Som ser ut som om i själva verket fakta för att är benägna att Doctor Strange komma in the Multiverse of Madness närma sig är benägna att inkludera komponenter dessutom överraskningar för att gör den men blek Spider-Man: No Way Home (recension)dessutom teorierna i fråga om personer vi kommer att är benägna att för att hitta inom film är är faktiskt bortkastade.

Leave a Reply