Ersätta 14.1.1 tillgänglig, här är vadå för att förvandlas

0

[ad_1]

Nintendo Switch just nu fick den nya ersätta 14.1.1. Konsoluppdateringen kan vara hittade med hjälp av få att tillägga uppmärksamma kartongen a bättra på systemstabilitetäven när det framstår som i fråga om ett par olika mycket mindre modifieringschanser även har införts.

Som svar på de som officiella noterna utfärdade resten av Kyoto-jätten, uppdateringen 14.1.1. Nintendo Switch är begränsad åt gudar”vanliga systemstabilitetsförbättringar så att bättra på användarupplevelsen“.

OatmealDome dataminer anger ändå är benägna att den nya signaturen dessutom medför olika förändringar, i fråga om än mycket mindre sådana. Speciellt även har listan genom förbjudna fras så att skapa konton att tillägga extra uppdaterats, tillsammans med “sendnudes” med hjälp av alla de språk att tillägga antal fraser för att består av katakana för att representerar döden med hjälp av sätt huvudspråket i Japan språket. Vidare ser ut sätt för att är benägna att även konsolens interna webbläsare även har uppdaterats, med all sannolikhet resten av säkerhetsskäl.

Inom vilket instanser för att i ändå, i fråga om 14.1.1-uppdateringen för att inte redan även har laddats ner att tillägga installerats mekaniskt, gå åt display med hjälp av systeminställningar ifrån konsolens huvudmeny, välj härifrån “Metoder” att tillägga eftersom den valet “Konsoluppdatering” .

Vi påminner i fråga om är benägna att den förr uppdateringen resten av Nintendo Switch, den 14.1.0, introducerade istället ett nytt aviseringssystem för platinapoäng.

[ad_2]

Leave a Reply