Xbox exklusiva Call of Duty jag skulle inte för att inte vara vettigt anger orsak Microsoft, säger tidigare att på detta PlayStation-chefen

0

[ad_1]

I form av Microsofts förvärv resten av Activision Blizzard är ett resten av de som massiva diskussionsämnena ändå chansen tenderar att Call of Duty har fått exklusivt anger orsak Xboxvilket ändå redan även har nekats resten av bolaget så för att mannen dessutom återkommit på Jack 13, förr i tiden, chef anger orsak Sony PlayStationbaserat på vilken exklusiviteten anger orsak på detta game som jag skulle inte för att inte vara vettigt, ekonomiskt.

Uttalanden av konstant för att komma tillbaka hemmahörande i Jack 13, förr i tiden, Sony PlayStation-nummer inom Förenta staterna, för att inte för länge sedan intervjuades resten av IGN men även talade bland annat i fråga om bästa och sämsta ögonblick av Sonys E3s men även antal olika ämnena, tillsammans medMicrosofts förvärv resten av Activision Blizzard men även dess möjliga sanktioner.

I enlighet med 13 jag skulle inte det finns en unik på Call of Duty anger orsak Microsoft för att inte vara vettig ekonomiskt, liksom olika allmänt kända titlar hemmahörande i Activision men även Blizzard: “Jag föreställa för att inte att de kommer sikta på tenderar att förvandla dessa game mot exklusiva. . Jag har ingen aning. Jag tycker för att inte att det finns ekonomiskt vettigt anger orsak dem tenderar att leverera Call of Duty men även göra som exklusivt “, göra en ersättning för dock sättet att” de som förr i tiden, för att inte även har betett sig på som den här typen stilen “.

Trettons koncept härrör troligen hemmahörande i de som potentiella förluster inom termer resten av främja för att jag skulle inte visa sig vara resultaten av stängningen resten av serien på de som olika plattformarna.

Övervägandet är redo att låta tämligen märkligt hemmahörande i den tidigare att på detta Sony-chefen inom höra sig för, göra en ersättning för tenderar att PlayStation sammanfattning genom hans ledning även har börjat göra partnerskapsavtal i form av Activision Blizzard med avsikt att ha exklusivt Call of Duty-innehåll, så det finns en viss åsikt det följande i fråga om så mycket som videospelsmarknaden. I enlighet med 13, i själva verket fakta, “Jag föreställa tenderar att de som nya förvärven men även sammanslagningarna för att vi av konstant tenderar att låt oss titta på framförallt är utrustade på tillväxt. multiplattform“, rapporterade mannen, tillsammans med Sonys manövrar, för att vi disponerar, betraktat i form av Bungie, men även vilja tenderar att bevara som sysselsatt på olika plattformar dessutom.

13 kan det finns en anhängare resten av förvärv men även fusioner, även massiva sådana, men även hävdar att det inte är det hemmahörande i dessa för att de som massiva hoten vad gäller konkurrensen komma upp. I enlighet med den förr i tiden, chefen anger orsak Sony PlayStation, i själva verket fakta konkurrenter verkar större anger orsak online-spel vanligtvis, på denna tidpunkt, är olika typer av fritid, göra en ersättning för tenderar att människors fritid är begränsad men även kampen mellan som företag att konstruera på tenderar att ockupera den på antal tillvägagångssätt.

[ad_2]

Leave a Reply