David Jaffe även har avvisat det finns en affär på 100 tusentals och tusentals USD för att det finns en kritik resten av den kinesiska språkgenerering den federala regeringen

David Jaffeofta kallas författare ytterligare Twisted Metal även God of War, påstod sig ha tackat nej ytterligare det finns en affär på 100 tusentals och tusentals USD med ursprung i Tencent, trassla upp ytterligare händelsen resten av ett nytt spelet, som ett resultat av mannen för att inte behöver arbeta i form av ett kinesiskt som företag. Skapare kritiserade eftersom den den kinesiska språkgenerering den federala regeringen.

Kommunicera inom Heliga symboler + podcast (tillgänglig emot det finns en kostnadsformat, transkriberad resten av VGC), uttalas David Jaffe, “Jag hade det finns en affär på 100 tusentals och tusentals USD. Jag växte till uppvaktad resten av ett kinesiskt som företag … även jag uttalas ‘nej erkänsla’, för att stödja du kan vara Tencent även jag för att inte behöver för att inte ha betydligt i form av dig tenderar att göra”.

“Som har varit dåligt som ett resultat av som har varit västra divisionen resten av Tencent även mannen har varit det finns en västerlänning för att jämförde i form av att tala för i form av mig även försökte tenderar att för att inte kritisera honom. Jag drömmer om tenderar att mannen även har tjock porer och. Pojken även har varit chefen direktör en alltför stor mängd lång sikt än jag, så jag svarade tenderar att “Jag behöver för att inte göra affärer i form av en organisation resten av den den typen, i form av det finns en regering resten av den den typen.”

På ett tag inom podden även har Jaffe vidgat sin synvinkel även uttalas, “Stoppa livlösa individer. Återigen närma sig av föräldrar tenderar att vi säger att ‘amerikanska pågår är ej tydliga’ även nej, det är det de som för att inte, så […] vi är försedd med ett metoder även i fråga om vi faktiskt bryr oss vet vi förändra utfärdar även ting. Inom Kina plockar de som citerar dig mitt på gatan i fråga om du förflyttar dig på webben även säger betydligt dåligt i fråga om polisen, den federala regeringen eller vad för att i ändå även personer jag vet att en gång de kommer att få låt oss titta på dig gång. Men även vi pratar för att inte ens i fråga om vad som sker om du förhåller sig det finns en f ***** eller uigur.”

David Jaffe

Som ha i åtanke vi Tencenttillsammans med tenderar att äga Riot Games (League of Legends), stolt äger 40 % resten av aktierna inom Epic Games även antal aktiebrev inom Activision Blizzard, Ubisoft, Krafton, PlatinumGames, Mervelous Inc, Playtonic Games även massor av olika videospelsföretag (och icke, Tencent är extra än enbart online-spel).

Leave a Reply