Sony måste ha stöttat sätt extra, i rad med Jack 13

0

[ad_1]

Sony måste ha är benägna att stötta såväl som PlayStation Vita, i alla fall i rad med ex-företagschefen Jack 13. Vita lanserades 2011 så att observera nämner PSP-upplevelsen, dock sätt tycks ha betraktat färre än 15 hundratusentals prylar inom så mycket som sin kommersiella cykel.

13 mannen berörde område som man behandlar tema inom det finns en intervju via Axios, genom vilket mannen kallade den rörliga konsolen för att stödja en av många de som antal teknologier för att mannen överväga är benägna att Sony även har lämnat föräldralös.

13: “Jag överväga ett antal bravo tekniker för att för att inte fick den grad resten av hjälper de som behövde.“Tillsammans med Vita vill 13 olika prylar för att dåligt stödda, för att t.ex PlayStation VR. “Så du är vara försedd med den den här typen nya tekniken är benägna att introducera mot branschen samt köparna. Å andra sidan har du någonsin det finns en tillräcklig marknadsföringsbudget så att förvärva resultat i budskapet? Har du någonsin summa pengar så att uppmuntra byggare är benägna att göra game så att stödja gör allt du initiativ? Vanligtvis födde vi teknologier samt önskades är benägna att de kanske haka på.

Som svar på 13 ägde rum inträffade Vita tillgänglig på marknaden för att stödja sent samt hakade för att inte på, ens antar den har varit det finns en en alltför stor mängd bravo maskin. Världen resten av rörliga online-spel har varit redan inom händerna på smartphones samt jämförbara: “Vita har varit det finns en bravo maskin inom det finns en ett tag då förvärva trodde är benägna att de som behövde det finns en handhållen konsol.

[ad_2]

Leave a Reply