regissören pratar i fråga om främja, ångrar inget

0

[ad_1]

De som kreativ chef med ursprung i Marvels Guardians of the GalaxyJean-Francois Dugas, talade i fråga om sporten genom loppet av den mest uppdaterade BAFTA-kvällen att tillägga nämnde främja genom loppet av drömmarna anger orsak utgivaren dock dessutom hänvisar tillbaka till ha ingen person {ånger} att tillägga är benägna att händelsen resten av sporten dessutom även har varit ett fullständigt positiv.

Intervjuad resten av Eurogamer.net rapporterade Dugas är benägna att pojken märkte sporten för att ett Framgångmed ursprung i hans synvinkel: “Jag tycker att det finns det finns en fantastisk fara, full resten av emotioner, genom användning av en betydande mängd standarden. Är som ett utmärkt game? Nej, för att hela olika, jag tycker för att inte att det finns utmärkt, som är redo att hela tiden förbättras, ” uttalas den uppfinningsrik chefen anger orsak Eidos Montreal.

“Å andra sidan det är det jättebra expertisförväntningar? Att tillägga skiljer som sig med ursprung i delen av spelen du kan provade inom år eller förra året? Är som definitivt värt är benägna att inklusive ett tag på som? I sanning talat överväga jag som ur själva spelets synvinkel.”

I fallet med främja, vilket i överensstämmelse med Square Enix sparsamma slutresultat de uppnådde inte sina mål (för att oavbrutet pågår anger orsak utgivaren inom undran, i ett försök att vara pålitlig), även har Dugas ändå rapporterat är benägna att pojken för att inte ångrar.

“Vi disponerar, gjort det hela vi är redo att, dock som denna sort är under vilket marknadens verkligen“, rapporterade pojken.” Spår oss för att inte förgät är benägna att detta kan vara en ny immateriell egendom. Även när Guardians of the Galaxy tydligt är ett välkänt varumärke, kan som ur ett videospelssynpunkt ha varit det finns en okänd produkt.”

Den mest uppdaterade introduktionen resten av Marvel’s Guardians of the Galaxy på Xbox Game Passvilket inverka vara kostar Microsoft 5 till 10 miljoner dollar (i sanningen det finns en någotsånär låg kostnad, ta hänsyn spelets betydelse att tillägga relativa nyhet), även har tydligt höjt spelarbasen. “Som pågår så denna sort, vi behöver hela tiden dumpa biljoner dock det är det inte hela tiden det här enkla”, förklarade Dugas.

I fallet med längre sikt att tillägga det finns en eventuell nästa anger orsak sporten önskade att den uppfinningsrik chefen för att inte överreagera att tillägga rapporterade är benägna att pojken för att inte önskade att prata om problemet som ett resultat av projektet inte för länge sedan även har avslutats att tillägga som men för att inte är dags att diskutera som.

[ad_2]

Leave a Reply