Ragnik: Jag förstår fansen, dom har korrekt är benägna att vi säger att vad de som tycker

0

Manchester United-fansen aviserade protester gå igenom Old Trafford gå igenom dagens match klockan 16 emot Norwich på hemmaplan.

United-fansen närma sig återigen nuvarande missnöje i form av klubbägarnas även familjens arbete Glazer. Varje gång beskedet i fråga om bojkotten ägde rum inträffade på fredagen hade polisens närvaro hela de som “röda djävlarnas” träningscenter redan höjt, genom vilket det finns en banderoll i form av ett upptäck dök citerar:

“Ovärdig det finns en Manchester United-tröja.”

Managern anger orsak Manchester United Ralph Ragnik framhöll är benägna att fansen även har korrekt till exakt sin åsikt.

“Vi alla vet att alla de är benägna att fotbollsfolks är det finns en ardor även det finns en känner verkligen. Jag överväga är benägna att vi alla de är redo att uppfatta våra följare som kan vara besvikna genom ställningen inom tabellen, så dessutom matchen vi bekräftade emot Everton. Jag överväga är benägna att våra följare, i fråga om för att inte de som största så är de som absolut bland de många största inom Storbritannien. Så länge de som protesterar fredlig även stöttar sitt grupp överväga jag är benägna att dem kan uttrycka sin egen åsikt. “Jag förstår är benägna att de befinner sig besvikna”, uttalas Ragnik.[ad_2]

Leave a Reply