Cassano: Real hade vänd, Barça är bäst

0

Förra veckan nådde Real Madrid semifinal inom Champions League hela genom är benägna att bli av med Europamästarna Chelsea inom det finns en fantastisk match på Bernabeu. Två dagar efteråt drabbades Barcelona resten av det finns en fantastisk Europa League-eliminering hemmahörande i Eintracht.

Inom Primera är Real övertygande först genom användning av så en alltför stor mängd för att 12 poängs vinst genom Barça. Alla delar på detta räcker för att inte åt Antonio Cassano är benägna att vi säger att är benägna att “kungarna” är ett högre grupp än Barcelona anger orsak tillfället. Den italienska anfallaren, för att spelade anger orsak Real hemmahörande i 2006 åt 2008, är ej är inte nöjd genom användning av prestationerna inom sin förr medlemskap.

“Real Madrid utför dåligt. Att de hade väldigt vänd gentemot PSG dessutom Chelsea, den turen närma sig så småningom för att bleka för. “Real utför för att inte duktig inom La Liga, om du råkar tittar på Barça för att efteråt hände kommer in inom rytmen, det är det det finns en en annan historiskt förflutet”, nämnde Cassano.

Som fanns kritik gentemot Cassano anger orsak Ancelotti.

“Ancelotti kommer att få spelarna är benägna att må duktig, å andra sidan jag har kunskap eller färdighet i för att inte minnas varje gång en av många hans idrottsman genom hans ledning gick vidare inom sin yrke”, kritiserade italienaren.

Absolut jag skulle inte ett antal för att inte håll genom användning av i fråga om på detta tillkännagivande resten av den kontroversiella Cassano.

Leave a Reply