Ten Hague övertagande Dibala ytterligare Manchester United?

0

Den argentinske landslagsmannen Paulo Dybala är redo att hålla fast vid det sin yrke inom Manchester United, i fråga om Eric Ten Haag formellt utses ytterligare ny anger orsak laget anger orsak det följande säsong, avslöjar media på ön. Tre olika Premier League-klubbar är har intresse resten av honom, Arsenal, Tottenham även Newcastle, å andra sidan mannen tänka på för att inte nöja sig med betydligt resten av dessa erbjuder.

Argentinaren behöver hålla sig borta från tenderar att gå ytterligare Inter p.g.a. Juventus-fansen, å andra sidan det är det ändå ett förnuftigt av andra. Inom Spanien är Atletico Madrid har intresse resten av honom, även fransk media sändningar tenderar att även PSG är redo att ett konkret princip.

Eric Ten Hague är ett rally för att kommit överens i fråga om tenderar att förmedla rodret inom Manchester United, även på detta öppnar ett seriöst av andra anger orsak Dibala. Pojken påminner Tadic i fråga om tenderar att mannen är redo att spela inom det finns en jämförbara placering, även påstås ha holländaren redan nämnt hans namn hela förhandlingarna i form av ledarna anger orsak de som “röda djävlarna”.

[ad_2]

Leave a Reply