Southampton vs Arsenal Förutsägelser men även speltips

0

[ad_1]

De som elitserien återvänder åt gruppen i form av och extra det finns en omgång resten av fundamentala matcher denna helg för att Mikel Artetas Arsenal lås horn i form av Southampton på St. Mary’s Stadium på lördag.


Southampton vs Arsenal Förhandsvisning

Arsenal ligger nuförtiden på 5:e tillräckligt med utrymme inom Premier League men även är engagerade inom det finns en intressant slaget i fråga om det finns en höjden fyra-placering. Gunners sjönk åt det finns en överraskande 2-1-förlust inom händerna på Brighton & Hove Albion inom sin före detta match men även behöver inte rekommendation i form av ett relaterade debacle inom helgen.

Southampton, alternativt, ligger på 14:e tillräckligt med utrymme inom ligatabellen anger orsak tillfället men även även har plågats resten av inkonsekvens inom 12 månader. Saints drabbades resten av det finns en 6-0-tackning emot Chelsea förra veckan men även kanske vill arbeta svårt med ett syfte att hålla sig borta från och extra ett nederlag inom denna match.


Southampton vs Arsenal mötet men även nyckelsiffror

  • Arsenal även har ett förutsägbart spektakulära rekord emot Southampton men även även har vunnit 53 resten av 103 matcher för att spelas mellan den 2 lagen, kontra Southamptons 22 segrar.
  • Southampton även har ett dåligt rekord inte för länge sedan hemma emot Arsenal men även även har förlorat sina två mest uppdaterade matcher emot Gunners på St. Mary’s Stadium.
  • Arsenal även har bara för att förlorat en av många sina 12 mest uppdaterade Premier League-matcher emot Southampton men även är redo att slutföra sin första ligadubbel emot Saints på genom 5 12 månader.
  • Av den anledningen som 2016 även har Southampton gjort sätt första målet inom sju resten av sina 11 matcher emot Arsenal dock även har bara för att lyckats vinna en av många dessa sju matcher.
  • Southampton även har gjort ett fullständigt 10 mål som inom sina tre mest uppdaterade hemmamatcher inom Premier League – lika en hel del för att dem har lanserad komma in genom loppet av de som 13 hemmamatcher för att föregick denna match.
  • Arsenal även har förlorat raka Premier League-matcher den denna sort månaden men även fel senast tre matcher inom rad inom sin dåliga börja på säsongen inom augusti förra året.

Southampton vs Arsenal förutsägelse

Arsenal även har drabbats resten av det finns en definitiv klämma sig den mest uppdaterade veckan men även även har en alltför stor mängd tenderar att göra med ett syfte att säkra sin höjden fyra-placering. Via Tottenham för att förbättrar tempot, även har Gunners sitt jobb avklarat anger orsak dem emot affärsslutet resten av säsongen.

Southampton även har kämpat så denna sort ett inom 12 månader men även hamrades resten av Chelsea förra veckan. Arsenal är sätt högre laget anger orsak tillfället men även måste vara kapabel att vinna den denna sort matchen.

Förutsägelse: Southampton 1-3 Arsenal


Southampton vs Arsenal speltips

Riktlinjerna 1: Konsekvens – Arsenal

Riktlinjerna 2: Sporten ska ha genom 2,5 mål som – Säker

Riktlinjerna 3: Arsenal gör mål som först – Säker

Riktlinjerna 4: Bukayo Saka gör mål som – Säker

[ad_2]

Leave a Reply