Lära sig att gick den tyska invasionen resten av läktarna på Camp Nou ytterligare?

0

Tyska Bundesligalaget Eintracht Frankfurt slog Barcelona på “Camp Nou” via 2:3 men även placeras bland de många 4 finaste lagen inom Europa League. Det är det nyfiken tenderar att Eintracht för att gästlag hade korrekt ytterligare 5 000 biljetter, så det är det uppenbar mellan 20 000 men även 25 000 följare resten av den tyska klubben på läktaren på stadion.

Lära sig att hände sätt? Säkert tyska följare köpte biljetter hemmahörande i ägarna resten av de som årliga biljetterna ytterligare Barcelona, ​​då å andra sidan olika gick komma in på stadion via biljetter inköpta resten av den katalanska klubbens följare. Inom översättning cirkulerad deras helt egna följare Barcelona ryggen.

Mot ultimata dominerade de som tyska fansen “Camp Nou”, vilket ledde sitt grupp ytterligare det finns en ledning på 0:3, men även på ett tag det finns en seger på 2:3 men även en position inom semifinalen inom Europa League.
“Klubben bör testa vad för att hände”, nämnde Barcelona-backen Ronald Araujo efter matchen.

Tränaren Xavi Hernandez har varit dessutom missnöjd.

“Självklart hjälpte för att inte atmosfären men även klubben undersöker vad för att hände men även fansen behöver förståelse varför sätt hände. Som har varit det finns en uppenbar felbedömning hemmahörande i vår synpunkt men även sätt måste för att inte inträffa. “Som har varit extra för att det finns en final via det finns en stadion uppdelad inom två läger”, kommenterade tränaren Xavi Hernandez.

President Joan Laporta kan livlig.

“Det är det synd sätt för att hände! “Jag skäms”, kommenterade Joan Laporta.

[ad_2]

Leave a Reply