Du kommer grillar i fråga om kritik: Sätt handlar för att inte bara för att i fråga om mål som även assist…

0

Manchester City betalade miljontals 100 hundratusentals med hjälp av Jack Grillish förra sommaren, även media, p.g.a. hans dåliga säsong, analyserar att kontinuerligt siffrorna.

Grill är icke samma identiska ivrig spelare hemmahörande i Aston Villa, även mannen hävdar tenderar att lagresultat är viktigare med hjälp av honom än personliga siffror.

“För att det finns en offensiv ivrig spelare behöver jag efter alla göra fler mål som även assist, jag tycker uttryckligt tenderar att jag måste ha fler assist. “Så alla delar är icke inom mål som även assist, jag äger deltagit inom fundamentala segrar den den här typen säsongen även jag har kunskap eller färdighet i vi säger att att individen är lönsam inom en mängd fas.”

“Mina lagkamrater frågar mig stadigt varför jag för att inte skjuter lång sikt, självklart måste mannen vara speciell, dock jag är icke det finns en sådan fotbollsspelare, jag jag skulle inte hellre assistera med hjälp av ett absolut mål som än tenderar att försök att avsluta “, nämnde Grilish.

[ad_2]

Leave a Reply