Doom komma in ray tracing, analysen resten av Digital Foundry avslöjar moddens hemligheter och tekniker

Det unika Undergång fick det finns en modig för att ger mot strålspårning mot sporten, t Digitalt gjuteri även har implementera det finns en teknisk utvärderingsdestination för att avslöjar hemligheterna bakom på detta chockerande företag.

Moden resten av Doom in ray tracing sätt tillkännagavs resten av Sultim_t den 1 april att tillägga en hel del trodde är benägna att sätt hade varit ett skämt, å andra sidan varje sak hade varit sant. Dock hur man kan hade varit sätt potentiellt är benägna att introducera strålspårning inom ett spelet hemmahörande i 1993?

Alex Battaglia förklarar sätt inom video-för att illustrerar de som grafiska särdragen hos id Software shooter att tillägga sanningen det den för att inte hade ett belysningssystem eller ytor i form av reflekterande egenskaper.

Moddern hade varit därefter tvungen är benägna att arbeta på ett ganska mycket fantasifullt tillvägagångssätt, ersätta antal tillhörigheter för att det är de kan reagera på strålspårning att tillägga introducera nya ljuskällor (det finns en fackla, exakt) med ett syfte att användas under vilket sätt för att inte finns olika.

Leave a Reply