sätt legendariska kartongen “Wanderer, Street Artist” avslöjat

0

[ad_1]

Wanderer, Street Artist: Magic: The Gathering-kortet

Wizard of the Coast avtäckt, inom exklusivt samarbete via , ett exklusivt övergående som kan tenderar att ingå inom sätt nya Roads of New Hut Magic: The Gathering-setet, som kan inom den tipsa resten av april. Låtlektioner oss talande i fråga om “Vandrare, gatukonstnär“, det finns en legendarisk varelse.

Nuova Capennas gator är det finns en ny “one of a kind”-uppsättning, som kan tenderar att det har varit det tillgänglig inom både tryckta även online-versioner, till minst en alldeles ny scen för att hämtar inspiration hemmahörande i 1920-talets gangsterfilmer, Noir-genren även art déco-stilen: med hjälp av gatorna inom Nuova Capenna 5 rejäla familjer tävlar i fråga om dominans genom städerna mellan maktkamper, änglar även demoner.

under vilket officiella beskrivning lyder: “Det är det familjeföretag. Men även gatorna inom Nuova Capenna är ej i alla avseenden säkra i fråga om du icke känner korrekt personer. Kolla in frågesporten som ett sätt att kontrollera vilken hushåll du kommer att svära beständig mot! Närma sig du kan tenderar att gå via de som skickliga spionerna inom Obscura? Ai Maestro, lura deras vampyriska stil med hjälp av sofistikering? Eller till och med de som vackra Cabaretti-älskare? Gör frågesporten som ett sätt att kontrollera sätt! Bryt grunden via Obscura, det finns en hushåll resten av visionärer för att ser ut som om inom de som mörkaste hörnen resten av Nuova Capenna. Kunskap är makt, även Obscuras köp sätt på alla de metod som kan vara nödvändigt, det finns en expertis för att även har gett dem ett formidabelt rykta (även när de som kontinuerligt stämplas för att inblandare). Att kunna behålla sin en stående strävar den denna sort familjen efter tenderar att garantera det ingen person en annan fraktion samlar på sig med hjälp av en betydande mängd makt… eller ställ med hjälp av en mängd poäng. Balansera mot varenda värde.”

“Vandrare, gatukonstnär” kostar det finns en ö även även har kraften Lightning, Defender, Haste. Hela genom tenderar att spendera det finns en ö även trycka på kartongen behärskar du göra aktiv kraften “För att upprepa för måltrollformel du kan kontrollerar som icke har kastats. Kommer du att kunna rösta på nya mål som med hjälp av kopian.” Beskrivningen resten av kartongen lyder: “Förvärva känner hans ansikte, å andra sidan alla de känner mot hans verk”. Statistiken är 0/3.

[ad_2]

Leave a Reply