Barcelona – Eintracht: Katalaner har inte någon korrekt är benägna att sparka

0

Efter du kommer att behöva misslyckats genom användning av är benägna att leverera de som en hel del sannolikheterna inom den primära matchen inom Tyskland åker Eintracht Frankfurt åt Camp Nou på kort avstånd Barcelona inom den övriga delen resten av kvartsfinalen inom Europa League på torsdag natt.

Varje lagen spelade det finns en rolig 1:1 på Deutsche Finansinstitut Park förra veckan, så inom denna returmatch även har värden den viktigaste favoritrollen med hjälp av platsen inom semifinalen, genom vilket vinnaren resten av denna match närma sig är benägna att spela emot West Ham eller Lyon.

Returmatchen på torsdag närma sig till rampljuset Frankfurts första besök på Camp Nou, dessutom samtidigt Frankfurt även har det finns en obesegrad rad på 9 matcher emot spanska grupp, även har Barcelona förlorat bara för att hemma på 16 Bundesliga-matcher.

Eintracht Frankfurt på ett inte möjligt projekt

Ansgar Knauf inom den primära matchen förra veckan chockade gästerna genom användning av ett mål som inom den 48:e minuten. Varje gång Ferran Torres kvitterade åt 1:1 förväntade sig hela det finns en leverera, så ens antar Eintracht spelade genom användning av det finns en idrottsman lägre än 78 min efter Tutas röda tillfällig förblev resultatet oförändrat 1:1.

Oliver Glasners grupp spelade det finns en fantastisk match dessutom sätt märkte extra speciellt ut än Barça inom den duellen. På sidan resten av den spanska det enorma hade varit bara för att innehavet resten av bollen, samtidigt hela olika fas resten av fotbollsspelet hade varit på sidan resten av värden.

Den denna sort duellen kommer inte att göra på det finns en bravo tidpunkt med hjälp av tyskarna för att hade 5 oavgjorda inom rad, tidigare än de som förra helgen fel hemma inom Freiburg genom användning av 1:2.

Mycket av Frankfurts matcher inom deras antagonistisk obesegrade rad även har ändå spelats på Deutsche Finansinstitut Park, genom vilket Bundesliga-klubben bara för att även har förlorat det finns en direkt på sina mest uppdaterade 9 matcher. De som noterade dessutom tre positiva aspekter hemmahörande i 4 bortamatcher inom Europa League den denna sort säsongen, så det vara insatt i vara ett motiv plus med hjälp av dem hantera den denna sort matchen.

Barça behöver ha det finns en titel inom Europa

Barcelona är obesegrat på 15 matcher inom hela tävlingar. möjligen hade varit den matchen inom Tyskland en av många de som svagare genom loppet av ledning resten av Chevy, för att återupplivade laget efter du kommer att behöva kommit åt Barcelona. På en gång bör sätt noteras är benägna att på deras aspekt finns traditionen varje gång laget hade varit inom det finns en jämförbara ställning för att denna. Barça slogs specifikt ut bara inom en av många de som sex mest uppdaterade eu matcherna varje gång man undvek förlust inom den primära matchen och det är det besvärligt är benägna att tänka på sig metoder till Barça växte till utslagen hemmahörande i Eintracht Frankfurt.

Sedan igen välkomnar La Blaugrana Frankfurt på planen genom vilket den denna sort säsongen inom varje matcherna fram till nu för att inte även har firat seger inom Europa League. Efter du kommer att behöva blivit utslagen hemmahörande i gruppspelet inom Champions League spelade Barça först 1:1 genom användning av Napoli hemma, av den anledningen som 0:0 genom användning av turkiska Galatasaray inom den mest uppdaterade omgången. De som behöver för tillfället är spela kommer in sin första Europa League-seger på hemmaplan av den anledningen som 2004.

Förra helgen spelade Barça det finns en extrem match genom användning av Levante, så åt ultimata firade de som det finns en 2:3-seger dessutom den matchen är det finns en bravo upptakt åt den denna sort duellen inom Europa. Barça även har äntligen det bara om ingen person sannolikhet att återvända ikapp Real Madrid inom La Liga, så för tillfället är är deras enorma förhoppningar i fråga om det finns en trofé knutna åt Europa League.[ad_2]

Leave a Reply